Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Jadilah Orang Jawa

Jadilah Orang Jawa

Obrolan Jadilah Orang Jawa

Dadio wong jowo sing
Jawani...
Dadi menungso sing ora ilang
Kamanungsane...
Jowo dadi pathokan...
Agomo dadi ageman...
Lan pangeran dadi tujuan...
Eling asale eling baline...

Posting Komentar untuk "Jadilah Orang Jawa"